ZEEBAARS

AnT Seafood is Zeebaars specialist.Door onze ruime ervaring hebben we inmiddels een betrouwbare "Zeebaars" positie in de visbranche verworven.

Zeebaars heeft zich met name de laatste jaren ontwikkeld tot één van de smakelijkste vissoorten. De typerende en vooral niet overheersende smaak, tezamen met een eenvoudige bereidingsmethode worden steeds meer door de consument gewaardeerd.

ZEEBAARS-DICENTRARCHUS_LABRAX

Kweek | Groothandel | productie

Wij zorgen dagelijks voor de begeleiding van het gehele proces. Van kweek tot logistiek.

KWEEK

De zeebaars wordt gekweekt in met name het middellandse zeegebied (FAO 37). Het gehele kweekproces, van fingerling (baby-vis) tot slachtrijpe vis, duurt ongeveer 18 maanden. We hebben de mogelijkheden om dit gehele proces onder ASC normen, GMO en antibiotica vrij aan te bieden.

PRODUCTIE

Direct na de vangst van de zeebaars wordt de vis verwerkt. De verwerking vindt plaats bij verschillende ultra moderne productiefaciliteiten; grotendeels in eigen beheer. Met grote zorg wordt de vis verwerkt tot een eindproduct en getransporteerd direct naar de klant of naar diverse vrieshuizen en distributie kanalen in Europa.

GROOTHANDEL & RETAIL

Door onze centrale rol in de keten leveren wij de Zeebaars aan zowel groothandelsbedrijven alsook direct aan de retail, zowel vers alsook diepvries, door geheel Europa. Mede door onze sterke actuele voorraad positie, productiemogelijkheden en flexibiliteit kunnen we inspelen op de wensen van onze klanten.

ZEEBAARS-KWEEK   ZEEBAARS-PRODUCTIE   ZEEBAARS-GROOTHANDEL

 

    

  

ZEEBAARS PRIJZEN

Prijzen zijn door meerdere invloeden niet stabiel en kunnen mogelijk wekelijks wijzigen. Belangrijkste invloeden zijn: beschikbaarheid, seizoen, sortering, bewerking, verpakking etc. Genoemde invloeden worden dan ook vaak ondervangen door middel van een contract waarbij wij een bepaalde hoeveelheid produceren, opslaan en wekelijks of maandelijks uitleveren. Voor de meest actuele prijzen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 DICENTRARCHUS LABRAX

Zeebaars draagt de Latijnse en wetenschappelijke naam: Dicentrarchus Labrax en behoort tot de baarsachtigen.

VERS | DIEPVRIES

Na verwerking gaat de zeebaars 2 groothandelskanalen in; Vers en Diepvries.
Er zijn bijna dagelijks meerdere producties in verschillende sorteringen en bewerkingen.

VERSE-ZEEBAARS   VERS-DIEPVRIES   ZEEBAARS-DIEPVRIES

 

ZEEBAARSFILET

Fileren is de meest voorkomende bewerking van hele vis. De hele vis wordt ontdaan van kop, staart en middelgraat en zo blijven er per zeebaars 2 Filets over. hierdoor is het makkelijk te bereiden en behoeft het geen extra bewerking meer. de gewichts-sorteringen van de filets zijn afhankelijk van de grootte van de vis. Filets zijn standaard PBI (Pin bone in / met graat) en door een extra bewerking PBO (Pin bone out / praktisch gratenvrij) te maken.

ZEEBAARSFILET-PBI   ZEEBAARSFILET-PBO

 

    

 

ASC | CERTIFICERINGEN

AnT Seafood heeft de mogelijkheid om onder ASC Certificering aan te bieden. ASC staat voor: Aquaculture Stewardship Council, een wereldwijd keurmerk voor verantwoord gekweekte vis. Hierdoor bent u zeker van een verantwoord gekweekt product.
ASC gecertificeerde zeebaars is een betere keus, vooral omdat het voer van duurzamer gevangen vis wordt gemaakt. Onze kwekerij is als eerste kwekerij in de Middellandse zee ASC gecertificeerd.

ASC

MOGELIJKHEIDEN | VERPAKKING

De verpakkingsmogelijkheden zijn bijna eindeloos. Standaard verpakkingen zijn 5 en 10 kg bulk dozen.
Andere mogelijkheden zijn: Grotere bulk verpakkingen, IVP, IWP, retail verpakking zak/doos, edit value, etc.
Neem contact met ons op voor meer informatie over verpakkingsmogelijkheden.

SPECIALE-VERPAKKING-ZEEBAARS   ZEEBAARS-RETAIL-VERPAKKING   ZEEBAARS-VERPAKKING-DOOS

 

WAAROM ZEEBAARS VAN ANT SEAFOOD?

 • Specialist
 • Grote beschikbaarheid
 • Beheerst het gehele proces
 • Leveringen door heel Europa
 • GMO vrije mogelijkheden
 • Antibiotica vrije mogelijkheden
 • ASC gecertificeerde mogelijkheden
 • Diverse sorteringen en bewerkingen mogelijk
 • Vers en Diepvries
 • Diverse verpakkingsmogelijkheden
 • Flexibele en meedenkede partner

MEER INFORMATIE OVER ZEEBAARS...

Zeebaars wordt in het wild (beperkt) gevangen, maar grotendeels gekweekt in met name het middellandse zeegebied. De kweekperiode duurt ongeveer 18 maanden tot de vis ongeveer 400 gram weegt. De kweek vindt plaats in het verse water van open zee, in drijvende kooien. Voldoende vrij hangend van de bodem, waardoor de vis niet in eigen uitwerpselen leeft.

KWALITEIT

Kwaliteit en duurzaamheid zijn de voornaamste bouwstenen van AnT Seafood. Doordat elke fase van het productieproces voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen zoals BRC en IFS, van voer waarmee de vis gevoerd wordt tot en met de distributie van het eindproduct. Hierdoor kunnen wij altijd de beste kwaliteit garanderen. Van voedselveiligheidssystemen tot persoonlijke hygiëne van onze werknemers; kwaliteit is ons belangrijkste speerpunt.

EXTERNE LINKS

Website ASC: www.asc-aqua.org/nl/
Wikipedia: https://nl.wikipedia.org/wiki/Europese_zeebaars
EU Regelgeving en Quota wilde Zeebaars