Zalmforel! 

Wij verwerken jaarlijks grote hoeveelheden Zalmforel voor horeca, groothandel en retail in heel Europa. Voornamelijk als diepvries.
Wij beheersen het gehele proces van kweek tot levering. Onze Zalmforel wordt met name in gekweekt in Turkije, en in ultra moderne en gecertificeerde fabrieken verwerkt in verschillende specificaties en verpakkingen.
De Zalmforel wordt meestal geleverd met de certificering Global Gap, maar ook Zalmforel met ASC certificering is beschikbaar. Wij beschikken over een ruime voorraad Zalmforel welke we snel kunnen leveren

Oncorhynchus Mykiss

Zalmforel heeft als Latijnse en wetenschappelijke naam: Oncorhynchuss mykiss en is een van de Pacifische zalmen van het geslacht Oncorhynchus. De Zalmforel wordt in verschillende mediterrane landen zoals Turkije gekweekt. Het lichaam is niet uitgesproken slank of fors, de bek is groot en de beschubbing is fijn.

Zalmforel prijzen

Prijzen van Zalmforel variëren, afhankelijk van seizoen, beschikbaarheid, sorteringen, bewerking, en verpakkingen. Wij informeren u graag vrijblijvend over de meest actuele prijzen en mogelijkheden. 

https://www.antseafood.nl/contact

Naam

Zalmforel

Wetenschappelijke / Latijnse naam

Oncorhynchus Mykiss

Soort vis

Kweekvis

Oorsprong / gebied

FAO 37.1  / Western Mediterranean

Groeicyclus / periode

13 maanden

Mogelijke certificeringen

ASC, Globel Gap

Verpakkingsmogelijkheden

Bulk, Retail, MAP, IQF, meer...

Verwerkingsmogelijkheden

Heel, Gestript, Filets PBO & PBI, Twin, Huisloos, Butterfly, Canoed,  meer...