Forel! 

Wij verwerken jaarlijks grote hoeveelheden Forel voor horeca, groothandel en retail in heel Europa. Voornamelijk als diepvries.
Wij beheersen het gehele proces van kweek tot levering. Onze Forel wordt met name in gekweekt in Turkije, en in ultra moderne en gecertificeerde fabrieken verwerkt in verschillende specificaties en verpakkingen.
De Forel kan geleverd worden meestal geleverd met de certificering Global Gap, maar ook Forel met ASC certificering is beschikbaar. Wij beschikken over een ruime voorraad Forel welke we snel kunnen leveren

Oncorhynchus Mykiss

Forel heeft als Latijnse en wetenschappelijke naam: Oncorhynchuss mykiss en is een van de Pacifische zalmen van het geslacht Oncorhynchus. De Forel wordt in verschillende mediterrane landen zoals Turkije gekweekt. Het lichaam is niet uitgesproken slank of fors, de bek is groot en de beschubbing is fijn.

Forel prijzen

Prijzen van Forel variëren, afhankelijk van seizoen, beschikbaarheid, sorteringen, bewerking, en verpakkingen. Wij informeren u graag vrijblijvend over de meest actuele prijzen en mogelijkheden. 

https://www.antseafood.nl/contact

Naam

Regenboogforel

Wetenschappelijke / Latijnse naam

Oncorhynchus Mykiss

Soort vis

Kweekvis

Oorsprong / gebied

FAO 37.1  / Western Mediterranean

Groeicyclus / periode

12 maanden

Mogelijke certificeringen

ASC, Globel Gap

Verpakkingsmogelijkheden

Bulk, Retail, MAP, IQF, meer...

Verwerkingsmogelijkheden

Heel, Gestript, Filets PBO & PBI, Twin, Huisloos, Butterfly, Canoed,  meer...