Over ons

AnT seafood is één van de grootste producenten en exporteurs op het gebied van Turkse zeebaars, dorade en regenboog forel.

Wij beschikken over meerdere productielocaties binnen en buiten Europa waarmee we onze klanten een hoog serviceniveau kunnen bieden. Wij zorgen voor de juiste producten op het juiste moment.

Onze producten zijn te vinden in assortimenten van retailers tot en met cateraars over de hele wereld.

Kwaliteit

Kwaliteit en duurzaamheid zijn de voornaamste bouwstenen van AnT Seafood. Elke fase van het productieproces voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen, van voer waarmee de vis gevoerd wordt tot en met de distributie van het eindproduct. Hierdoor kunnen wij altijd de beste kwaliteit garanderen.

Van voedselveiligheidssystemen tot persoonlijke hygiëne van onze werknemers; kwaliteit is ons belangrijkste speerpunt. Zowel onze productiefaciliteiten in Nederland als in Turkije zijn BRC-gecertificeerd. Daarnaast is AnT Seafood HACCP-gecertificeerd en beschikken wij over het ASC-, Global Gap en MSC-keurmerk.

Bekijk het ASC Certificaat

Bekijk het BRC Certificaat

Bekijk het Global Gap Certificaat

Bekijk het MSC Certificaat

Productie

De verwerking van onze zeebaars en dorade vindt plaats in onze eigen productiebedrijf in Turkije op korte afstand van de kwekerijen.

Binnen een straal van 20 kilometer wordt de vis gevangen, geproduceerd en op transport gezet naar onze coldstores.

Dit proces garandeert optimale versheid en een extreem lange houdbaarheid van onze producten.

In onze productiebedrijven Northseafood Holland B.V. en Baarssen Fish Processing B.V. te Urk verwerken we onder andere schol, tong, bot, tarbot, griet, kabeljauw en makreel.

Onze productiebedrijven zijn uitgerust met hypermoderne productielijnen om bovengenoemde producten te verwerken. De productiemogelijkheden zijn zeer uiteenlopend; van het sorteren op gewicht van verse vis tot het verpakken van de producten onder een private label. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Verpakking

Al onze producten kunnen naar specificatie verpakt worden, geheel naar uw wens. Zo kunnen wij uw visproducten verpakken in retaildoosjes of retailzakken onder private label. Ook kunt u kiezen uit diverse bulkverpakkingen om deze als verpakkingsmateriaal voor uw producten te gebruiken.

Qua gewicht kunt u zelf aangeven welke inhoud u wenst. Van 250 gram tot 10 kilo of zelfs boxdozen van 400 kilo; u bepaalt hoe wij uw product leveren. Zowel blanco verpakkingen alsook private label verpakkingen zijn mogelijk. Neem voor specifieke vragen over de mogelijkheden op het gebied van verpakkingen contact met ons op.