Your reliable source for Mediterranean aquaculture products

AnT Seafood is gespecialiseerd in de Turkse kweekvis soorten zeebaars, dorade en forel. Ons hoofdkantoor in Nederland is gevestigd in het vissersdorp Urk.

Vanuit onze kwekerijen en productielocaties in Turkije worden onze vrieshuizen in Nederland, Duitsland en Engeland wekelijks bevoorraad. Dit maakt mogelijk dat we al onze klanten snel en efficiënt kunnen leveren.

Onze klanten zijn voornamelijk importeurs, retailers, groothandels, cateraars en industriële producenten van over de hele wereld.

Producten

Aquacultuur Turkije

De kweekvis van AnT Seafood uit Turkije is niet alleen uitermate duurzaam, maar ook uitstekend van smaak en kwaliteit. Onze zeebaarzen en dorades worden uitsluitend gevoerd met visvoer bestaande uit 100% ansjovis. Dit geeft dat de vissen vele malen hogere omega 3 en omega 6 waarden bevatten dan de regulier gekweekte zeebaars en dorade. Dit is bewezen door een studie van de faculteit aquacultuur van de universiteit in Istanbul.

Lees verder

Noordzee producten

De Noordzee is één van de rijkste visgronden en dat maakt dat de vis zo fantastisch van smaak is. Onze zeevis uit de Noordzee is van de beste kwaliteit, omdat deze direct na vangst wordt verwerkt naar de wensen van de klant. Van schol tot kabeljauw, wij leveren de totale range producten uit de Noordzee.

Lees verder

Overige producten

In de Pacifische Oceaan en de Arctische zeeën leven diverse vissoorten, zoals de Pacifische roodbaars, Atlantische roodbaars en de Arctic Charr. Deze zoet- en zoutwatervissen worden geselecteerd op versheid en smaak, zodat u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit.

Lees verder

Over ons

AnT seafood is één van de grootste producenten en exporteurs op het gebied van Turkse zeebaars, dorade en regenboog forel.

Wij beschikken over meerdere productielocaties binnen en buiten Europa waarmee we onze klanten een hoog serviceniveau kunnen bieden. Wij zorgen voor de juiste producten op het juiste moment.

Onze producten zijn te vinden in assortimenten van retailers tot en met cateraars over de hele wereld.

Kwaliteit

Vis van hoogstaande kwaliteit, dat garandeert AnT Seafood aan zijn afnemers. Wij werken alleen samen met de hoogst gecertificeerde bedrijven en auditeren onze productiepartners continu, wat een totale kwaliteitscontrole mogelijk maakt.

Ook worden jaarlijks de kwekerijen en productielocaties geauditeerd door verschillende klanten van ons. AnT Seafood is zich bewust van verantwoord ondernemen en daarom prefereren wij duurzaam gecertificeerde vis soorten met ASC, MSC of Global GAP keurmerk.

Certificaten: ASC, BRC, Global Gap, MSC

Lees verder

Productie

De verwerking van onze zeebaars en dorade vindt plaats in onze eigen productiebedrijf in Turkije op korte afstand van de kwekerijen. Binnen een straal van 20 kilometer wordt de vis gevangen, geproduceerd en op transport gezet naar onze coldstores. Dit proces garandeert optimale versheid en een extreem lange houdbaarheid van onze producten.

Lees verder

Verpakking

Al onze producten kunnen naar specificatie verpakt worden, geheel naar uw wens. Zo kunnen wij uw visproducten verpakken in retaildoosjes of retailzakken onder private label. Ook kunt u kiezen uit diverse bulkverpakkingen om deze als verpakkingsmateriaal voor uw producten te gebruiken.

Lees verder