Contact
Adressen
-
Nederland hoofdkantoor
- AnT Seafood B.V.
- Westwal 2, 8321 WG Urk
- +31 (0)527 - 687 328
- +31 (0)527 - 687 329
- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
-
Turkije hoofdkantoor
- AnT Su ürünleri LTD
- Sokak 4078 nr. 5
- Bodrum / Turgutreis
- +90 (0)534 - 013 2055
- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
-
Italië verkoopkantoor
- Euro Brokers & Co. Srl
- Corso Europa, 1837
- 16166 Genova
- +39 (0)10 - 32 000 74
- +39 (0)10 - 32 000 87
- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ons Team
Directie
Tiemen Hakvoort Algemeen & inkoop directeur
Fax. +31 (0)527 687 329
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jonas Roman Algemeen & verkoop directeur
Fax. +31 (0)527 687 329
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Verkoop
André Hakvoort
Sales manager
Central Europe
Fax. +31 (0)527 687 329
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jacob Cretier
Sales manager
North East Europe
Fax. +31 (0)527 687 329
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inkoop
Wouter de Boer Inkoper
Fax. +31 (0)527 687 329
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Productie / Voorraadbeheer / Logistiek
Johan de Vries Productie controller & voorraadbeheerder
Fax. +31 (0)527 687 329
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Margriet van Slooten
Logistiek supervisor
Fax. +31 (0)527 687 329
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Administratie
Albert van Veen Business controller
Fax. +31 (0)527 687 329
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.