Home

AnT Seafood is gevestigd op het voormalige eiland Urk. Het dorp leeft al eeuwen lang van de visserij. AnT Seafood heeft zich gespecialiseerd in kweekvis en duurzame wildvangst, met als voornaamste soorten: Zeebaars, Dorade, Schol en Bot.

Onze producten worden naar verschillende landen binnen Europa geëxporteerd. Onze producten worden zowel aan het Retail- als aan het Foodservicekanaal geleverd. Bij AnT Seafood staat het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel. Aan de hoge kwaliteitseisen wordt voldaan doordat we alleen met gecertificeerde bedrijven samenwerken.

Door onze leveranciers jaarlijks te auditeren kunnen wij u deze garantie bieden. Daardoor is een totale kwaliteitscontrole mogelijk en staat AnT Seafood garant voor een eindproduct van constante, superieure kwaliteit. Vis is gezond en lekker en is daarmee een welkome aanvulling op het wekelijkse menu en in het aangeboden assortiment.

Dus welk product u ook kiest, bij AnT Seafood krijgt u altijd een eerlijk en gemakkelijk product, waar de vis van afspat!

  • AnT Seafood
  • AnT Seafood
  • AnT Seafood

Your source for Mediterranean aquaculture